Kijkje in mijn leven

Kijkje in mijn leven · 12. september 2020
Foto’s! Daar wil ik het vandaag eens over hebben. Tegenwoordig maak ik meer foto’s dan ooit. (Jup met kinderen wil je toch veel vastleggen voor ‘ later’ maar ook voor de opa’s en oma’s en andere lieve familie.) Maar wat doe ik dan vervolgens met de foto’s? Niks! Erg zonde natuurlijk. En dan ineens krijg je een berichtje waardoor je ogen weer even geopend worden! Ik kreeg een mail van fotofabriek.nl of ik het leuk vond om wat foto’s te laten afdrukken en hierover een stukje te...
Kijkje in mijn leven · 22. maart 2019
Misschien vraag je de laatste tijd af waarom het hier zo rustig is, tsja, ik ben met allerlei leuke dingen bezig en vergeet dat dan te delen op dit leuke medium.
Kijkje in mijn leven · 14. december 2018
Vandaag gebeurde iets wat al lange tijd niet gebeurt is, ik werd wakker uit mijzelf!
Kijkje in mijn leven · 25. januari 2018
Yes een nieuw jaar! Gelukkig nieuwjaar! Of mag je dat na een bepaalde datum niet meer zeggen? Nou ik doe het lekker toch.
Kijkje in mijn leven · 18. november 2017
Leuk dat je weer een stukje leest op mijn site. Dit wordt een stukje met wat random blabla. Oftewel een blablablogje omdat ik dat een leuk woord vind.
Kijkje in mijn leven · 13. november 2017
Mijn dilemma tijdens mijn zwangerschap: Kleding! Ik ben nu al een tijdje verliefd op een supertoffe jas van Loavies.) Maar we weten allemaal dat als je zwanger bent kleding niet om je lijf valt (of überhaupt past..) zoals bij een niet zwanger lichaam.
Kijkje in mijn leven · 08. november 2017
Vorige week hebben we een eerste groei echo gehad van ons kleine mannetje. Erg leuk om hem weer even gezien te hebben! Ik ben zo benieuwd hoe hij er uit zal zien als hij geboren wordt. Lijkt hij op zijn grote zus? Lijkt hij sprekend op JW of mij..? Allemaal vragen die door mijn hoofd spoken. Ik moet zeggen dat ik mij nog best energiek voel. Bij Lola had ik al veel meer last van kwaaltjes (vooral zere stuit en zere heupen) en dat is nu gelukkig minder. Wellicht houdt Lola me nu ook fit, yaay...
Kijkje in mijn leven · 22. oktober 2017
Deze blog gaat voornamelijk over mijn eigen naam. Is dat raar? Misschien een beetje.
Kijkje in mijn leven · 16. oktober 2017
Een heel blog over water? Jep over water! Want.. IK HOU VAN WATER. Mij kun je niet blijer maken dan met een glas water. (en dan niet zo’n klein pietluttig glaasje water maar echt een glas vol, liefst een halve liter)