Kijkje in mijn leven · 12. september 2020
Foto’s! Daar wil ik het vandaag eens over hebben. Tegenwoordig maak ik meer foto’s dan ooit. (Jup met kinderen wil je toch veel vastleggen voor ‘ later’ maar ook voor de opa’s en oma’s en andere lieve familie.) Maar wat doe ik dan vervolgens met de foto’s? Niks! Erg zonde natuurlijk. En dan ineens krijg je een berichtje waardoor je ogen weer even geopend worden! Ik kreeg een mail van fotofabriek.nl of ik het leuk vond om wat foto’s te laten afdrukken en hierover een stukje te...
Duurzaam · 24. juli 2020
Misschien heb je het al wel gezien op mijn Instagram (mocht je me nog niet volgen en dat wel leuk vinden, mijn naam is ikbenels.nl) maar ik ben mijn haren gaan wassen met Baking-soda en Appelazijn. Ik hoor je denken, waarom zou je dat willen? Geloof me, ik dacht er ook zo over maar mijn nieuwsgierige innerlijke wereldverbeteraar heeft me overtuigd het te gaan proberen.
Duurzaam · 26. juli 2019
Duurzaam leven. Het is een term die ik veel tegen kom en waar ik erg nieuwsgierig naar ben. Wat kan ik doen om de wereld een klein beetje beter te maken? Heel veel! Er zijn erg veel leuke blogs te lezen over allerlei diverse zaken.
Kijkje in mijn leven · 22. maart 2019
Misschien vraag je de laatste tijd af waarom het hier zo rustig is, tsja, ik ben met allerlei leuke dingen bezig en vergeet dat dan te delen op dit leuke medium.
Kijkje in mijn leven · 14. december 2018
Vandaag gebeurde iets wat al lange tijd niet gebeurt is, ik werd wakker uit mijzelf!
Hardlopen · 05. november 2018
Hardlopen zonder doel is vaak leuk maar soms is het hebben van een doel wel lekker.
Hardlopen · 03. september 2018
Afgelopen zondag was ik weer aan het joggen en kreeg ik weer zin en inspiratie om te schrijven. Het joggen voelt zo fijn voor mij en dit gevoel gun ik iedereen, dus deel ik weer mijn ervaring met je.
Kringloop · 14. augustus 2018
Zoals je inmiddels wel weet kom ik heel graag bij kringloopwinkels en heb ik al flink wat ervaring opgedaan met het winkelen, dus ik beschouw mijzelf als een pro hihi!
Hardlopen · 31. juli 2018
Na de geboorte van Billy ben ik het sporten weer rustig gaan opbouwen. Wat was ik blij dat ik weer lekker aan de slag kon.
Kringloop · 08. februari 2018
Ja daar hou ik van, uitdagingen! Voor de komende maanden heb ik mijzelf een uitdaging/doel gesteld.

Meer weergeven