· 

Foto’s aan de muur

Foto’s! Daar wil ik het vandaag eens over hebben. Tegenwoordig maak ik meer foto’s dan ooit. (Jup met kinderen wil je toch veel vastleggen voor ‘ later’ maar ook voor de opa’s en oma’s en andere lieve familie.) Maar wat doe ik dan vervolgens met de foto’s? Niks! Erg zonde natuurlijk. 

En dan ineens krijg je een berichtje waardoor je ogen weer even geopend worden! Ik kreeg een mail van fotofabriek.nl of ik het leuk vond om wat foto’s te laten afdrukken en hierover een stukje te schrijven. Natuurlijk vind ik dat leuk! Het was een uitgelezen moment om eens wat foto’s toe te voegen aan onze ‘ fotowall’ want de meest recente foto’s waren al 3 jaar oud. Oeps! 

Op mijn telefoon heb ik een paar leuke foto’s gekozen en via de site van Fotofabriek.nl de foto’s afgedrukt. Dit ging (na even wat gehannes, want ik deed het via mijn telefoon) best prima. En heel snel had ik de foto’s thuis. 

Op de foto zie je hoe onze fotowall er uit ziet. Lekker speels en het maakt me blij om dit soort momenten tastbaar te hebben en vaak te zien.

Ik ga zeker weer vaker foto’s afdrukken.

Laat jij vaak foto’s afdrukken?

 

Liefs Els

 

Deze blog is geschreven in samenwerking met Fotofabriek.nl

 

 

 

 

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0