· 

Hoi, hey, hi, hallo!

Misschien vraag je de laatste tijd af waarom het hier zo rustig is, tsja, ik ben met allerlei leuke dingen bezig en vergeet dat dan te delen op dit leuke medium.

Oeps ik heb dit jaar nog geen blog geschreven! Nou welkom in 2019 dan maar hihi.

 

Waar ben ik de laatste tijd geweest? Nou dat zal ik je eens vertellen. Allemaal leuke plannen heb ik in mijn hoofd, en nu Lola en Billy lekker in hun ritme zitten is het ook mogelijk om deze plannen langzaam uit te voeren.

 

Mijn gezin gaat voor op alles. Dat is een heel fijn gegeven maar het is fijn te merken dat nu de kindjes een klein beetje ouder beginnen te worden (Billy is inmiddels 1 geworden en Lola wordt bijna 3) dat ik ook tijd kan plannen voor mijzelf. Ik blijf het een uitdaging vinden om elke dag weer iedereen in ons gezin voldoende aandacht te geven en mijzelf daarna ook. (herkennen de moeders dit?)

  • Elke week sport ik 2 tot 3 keer. Dit zit nu eindelijk in mijn gewoontes en dat voelt goed. Jw sport ook veel dus dit plannen we samen in zodat we beiden kunnen doen wat goed voor ons is. Heerlijk dat dit een fijne gewoonte is geworden. Als je me dit een paar jaar geleden had verteld dan had ik je uitgelachen. Go Elsje! Oh en in een impulsieve bui heb ik me met wat collega’s ingeschreven om de Dam tot Dam loop te gaan rennen. Dat wordt dus nog wel even wat trainen, en niet altijd meer doelloos joggen ben ik bang. #koekkoek
  • Al jaren loop ik met het idee rond om iets met mijn stem te doen. Althans te gaan ontdekken of ik er wat mee kan doen. Ik heb een paar weken geleden de stoute schoenen aangetrokken (en die schoenen lopen lekker joh!) en een ervaren stemactrice/voice-over benaderd met de vraag of ze mij zou willen coachen. Ze reageerde erg enthousiast en gaat mij dus coachen in dit vak. Ik ben erg benieuwd of ik in de toekomst misschien een keer een voice-over klus kan gaan doen, maar er op deze manier mee bezig zijn is al erg leuk!
  • Op Instagram en YouTube heb ik al best wat voorbij zien komen van een verftechniek met acrylverf ‘acryl pouring’. Nu ben ik een auto-didact die snel dingen snel zelf kan, maar bij deze techniek leek het me beter om het van iemand in real life te leren. Dit is sowieso vaak veel leuker dan het uit een filmpje leren. (Ja ik verkies toch wel de echte wereld boven de virtuele wereld!) Een paar weken geleden heb ik dus op een zaterdag ochtend een leuke workshop gevolgd. Lekker even met wat anderen aan het rommelen geweest met deze techniek. In de foto hiernaast zie je wat ik gemaakt heb.
  • JW en ik hebben eindelijk onze nieuwe trouwtattoo laten zetten. Onze trouwdatum is hier in verwerkt. Niet letterlijk maar als de blaadjes van de bloem opgeteld worden is dat getal onze trouwdatum.
  • Voor ons voelt het al weer lang geleden maar we zijn in janauri 2 weken op vakantie geweest naar Sal. Dit was echt heerlijk! Lekker de warme zon op ons lijf en beetje zwemmen en kalm aan doen.
  •  Af en toe lukt het me ook een diy-projectje af te ronden. Ik had al een tijdje een leuk Adidas shirt thuis hangen maar droeg het niet zo vaak. Ook had ik zeer roze verf liggen. Dus het Adidas shirt omwikkeld met elastiekjes en in een verfbadje gelegd. Tadaaa, een nieuw tof shirt.
  • Het kringlopen lukt me ook zo nu en dan. Dat betekent dus weer nieuwe (oude) spullen dis mijn kast in komen, en dan mogen er andere spullen weer uit. Deze fotografeer ik en zet ik op United Wardrobe. Weg er mee! En het is fijn om er weer een klein zakcentje aan over te houden.
  • Oh ja en ik heb ook nog een sociaal leven! Lieve mensen heb ik om me heen waar ik af en toe leuke dingen mee doe. #julliezijnlief

Kortom dus allemaal erg leuke dingen en ik voel me er goed bij. (ok, sommige dagen denk ik ook wel eens ‘waar ben ik allemaal aan begonnen’....)

 

Op instagram ben ik overigens wel wat actiever, mocht je me wat meer willen volgen zoek je me dan op? Ikbenels.nl is mijn instagram naam.

 

 

Liefs Els

Reactie schrijven

Commentaren: 0