· 

Blablablogje

Leuk dat je weer een stukje leest op mijn site. Dit wordt een stukje met wat random blabla. Oftewel een blablablogje omdat ik dat een leuk woord vind. 

 

Heb jij dat ook wel eens dat je met een liedje wakker wordt in je hoofd? Ik heb dat eigenlijk elke dag! Mijn hele leven al. Ik denk dat het ooit begonnen is bij het kinderen voor kinderen liedje 'ik word altijd wakker met een wijsje in mijn hoofd'. Mensen van mijn generatie zullen het nummer wel kennen. Voor degenen die het niet kennen... tadaaaa leef je uit! Waarschuwing: dit liedje gaat niet snel meer uit je hoofd! 

Vanmorgen (wat zeg ik, vannacht!) vond Wolter Kroes het nodig om met zijn nummer Viva Hollandia in mijn hoofd te gaan spelen. Hoe dan?!?! 

Ik hou 1. Niet van Wolter Kroes 2. Al helemaal niet van zijn muziek en 3. Ik heb niks met voetbal. Waar heeft mijn brein dit nummer vandaan gehaald? En waarom op repeat aangezet en mij uit mijn slaap gehouden.. 

Ik verbeeld me dat mijn brein een grote jukebox is en dat er af en toe een oude en gekke plaat aangezet wordt. Leuk, laten we Els eens verrassen! 

Nu heb ik ook regelmatig kinderliedjes in mijn hoofd die er ook met geen mogelijkheid uit gaan omdat ik deze veel zing voor Lola. Maar dat zoek ik dan zelf op. Maar Viva Hollandia.. am still in shock hihi. 

 

Binnenkort zal ik weer leuke DIY projecten oppakken en vertellen over mijn declutter avontuur. Helaas lukt me dat nu niet i.v.m. gezondheidsredenen en moet ik even heel erg kalm aan doen. Maar mijn gezondheid gaat de goede kant op dus ik hoop snel weer de draad op te pakken. Wordt vervolgd. 

 

Oh en ik besefte me net dat Flow het nieuwe 'book for paperlovers' heeft uitgebracht! Dit is een dik boek met mooi papier, DIY projecten (van papier) en nog veel meer leuke dingen. Twijfels of ik dit boek ga kopen. Goed over nadenken. 

 

Heb jij het book for paperlovers al in je handen gehad en wat vond je er van?

 

Liefs Els

Reactie schrijven

Commentaren: 0