· 

Even bijkletsen...

Mijn dilemma tijdens mijn zwangerschap: Kleding! Ik ben nu al een tijdje verliefd op een supertoffe jas van Loavies.) Maar we weten allemaal dat als je zwanger bent kleding niet om je lijf valt (of überhaupt past..) zoals bij een niet zwanger lichaam. Ik shop natuurlijk redelijk veel bij een kringloop en heb nu een prima garderobe waar ik de komende weken wel mee uitzit. (het moet nu toch gewoon lekker zitten en praktisch zijn) Maar ja die jas.. ga ik m kopen voor ná mijn zwangerschap? Want ook dan hebben we nog koude dagen en zal ik langzaam maar zeker weer wat afslanken en dus de babybump kwijtraken en de jas passen. (positief denken!) En dit is een jas die ik zeker de komende jaren wel wil dragen, is in mijn ogen tijdloos en blijft leuk. Hmmm even goed over nadenken dus nog eventjes.

 

Flow simplify your life: Inmiddels ben ik lekker aan het lezen geslagen en ik moet zeggen dat het met gemengde gevoelens is. Een aantal artikelen vind ik echt heel erg leuk maar een deel kan me echt niet boeien. Er staat veel in over leuke projecten voor je buurt. Ook hoe je leuker contact met je buren kunt gaan krijgen. Dit ga ik zeker gebruiken over een tijdje als ik weer wat fitter ben en mijn draai gevonden heb met 2 kindjes. We wonen sinds mei in deze buurt en het lijkt me leuk om de buurt wat beter te leren kennen. Inmiddels wel wat buren gesproken over koetjes en kalfjes maar het is leuk als je een keer een moment hebt waar je elkaar echt wat beter leert kennen. Ook met de reden dat je elkaar kunt helpen als dit nodig is, al is het maar omdat de suiker op is!

Het leuke is dat er bij deze Flow een mega grote kleurplaat zit. Het lijkt me erg leuk deze met z’n drietjes te gaan maken. Een kunstwerkje van ons drietjes en dat dan ergens aan de muur hangen! Lijkt mij wel leuk.

 

Winactie! Ja je leest het goed, ik wil een winactie gaan doen. Inmiddels ben ik nu 2 maanden lekker bezig met mijn blog en het lijkt me leuk als meer mensen mijn blog lezen en er plezier aan beleven. De komende tijd ga ik een macramé hanger maken en deze zal ik dan gaan verloten. De details zal ik zeker nog bekend gaan maken dus hou de site en Facebook in de gaten!

 

Nagels gelakt! Yay eindelijk heb ik de tijd genomen om weer eens een nail-art te maken op mijn nageltjes. Ik had zin in groen blauw. Dit vond ik wel passend voor deze tijd van het jaar. Toch nog een beetje de zomerse invloed van glitters en de zee blauwe kleur. Maar ook legergroen wat ik toch meer met het najaar associeer. Ik ben benieuwd wat je er van vind! Helaas brak er al een stukje nagellak af deze ochtend toen ik mijn oogschaduw doosje wilde openen.. bedankt! Net was ik een blog aan het lezen over nagellak en daar werd een review gedaan van Essence Metal Shock. Dit is van dat mooie metallic poeder wat je op je nagels kunt aanbrengen. Al heel lang wilde ik dit eens uitproberen maar heb me er nooit in verdiept. Nu schrijft ze in dit blog uitgebreid over de te doorlopen stappen en is het best een positieve blog geworden. Dit maakte mijn nieuwsgierig en heb ik (redelijk impulsief) een paar poedertjes gekocht bij Kruidvat! Ik kan niet wachten tot ze binnen zijn.

 

Vind je het leuk als ik hierover ook een review schrijf of een DIY stukje schrijf?

 

Liefs Els

Reactie schrijven

Commentaren: 0