· 

Els...

Deze blog gaat voornamelijk over mijn eigen naam. Is dat raar? Misschien een beetje. Maar ja, ik ben stiekem ook wel een beetje raar. En daar ben ik dan weer trots op. Net zoals dat ik trots ben op mijn naam. Ik heet dus Els. (ohhh heet je website daarom ikbenels.nl dat had ik nou echt niet verwacht!)

Dus papa en mama ontzettend bedankt voor mijn leuke naam! Yaaay.

 

Op de middelbare school begon ik al een beetje creatief met mijn naam om te gaan. Toen vond ik het nog erg leuk om het af te korten. De volgende afkorting gebruikte ik toen:

Eigenwijs

Liefs

Slim

Het klopt nog steeds maar ik gebruik deze afkorting eigenlijk niet meer. (De karaktereigenschappen nog wel hihi)

 

Toen ik op school nog regelmatig met vriendinnen brieven schreef, want ja dat deden we heel veel, toen heb ik mijzelf een periode L's genoemd. Vond ik cool denk ik. Het klinkt hetzelfde maar het is nog korter!

 

Zoals je op de foto kunt zien kan ik mijn naam ook op een rekenmachine schrijven. Dit vind ik wel erg cool, wie heeft dat nou?!

 

En wat ook leuk is dat ik mijn naam in valuta kan schrijven! €£$  Dit maakt mijn naam echt onbetaalbaar.

 

Als ik een jongen was geweest dan had ik Gijs geheten. Nu heb ik niet heel veel met deze naam. (Sorry voor alle Gijs-personen in deze wereld) En dan was het trouwens ook raar geweest als ik mijn website www.ikbenels.nl had genoemd..

 

Ben jij blij met je naam? Of had je liever anders geheten? En wat was jouw naam geweest als je van het andere geslacht zou zijn?

 

Liefs Els

Reactie schrijven

Commentaren: 0