· 

Kringlopen!

Wat was het weer even lekker om rond te neuzen in de kringloop. Ik had geen zin in veel reistijd dus ben naar de kringloop in Diemen geweest. Het was wel even wennen want normaal probeer ik doordeweeks te gaan omdat het in het weekend wat drukker is, en dat was nu ook weer het geval. Gelukkig kon ik nog steeds op mijn gemak rondkijken en hingen er mooie kledingstukken in de rekken en waren er genoeg rommeltjes te vinden.

 

Zoals gewoonlijk ben ik begonnen bij de kinderkleding. Voor ongeveer €10,- heb ik een stuk of 8 kledingstukken voor de kindjes. (bodywarmer, muts, handschoenen en sjaal, romper, broek, trui, vestje enz.) Dat was een fijne score vond ik zelf. Het is toch altijd maar even afwachten wat je tegen gaat komen en of het de juiste maat heeft. Maar ik ben zeer tevreden met dit resultaat. Het is voor mij altijd weer genieten als ik bedenk wat ik voor deze kleertjes zou moeten betalen als ik het nieuw zou kopen. Dit zou me wellicht €50,- of meer gekost hebben. Dus een fijne besparing! Yay.

 

Bij de kleding voor volwassenen, ja ik kijk altijd ook even bij de mannen afdeling, er wordt regelmatig kleding niet goed in het rek gehangen en veel herenkleding past een vrouw ook goed, was niet heel veel spannends te vinden. Zeker wel mooie dingen maar helaas was het meeste niet in mijn maat. En veel dingen passen niet goed over een zwangere buik heen hihi. Wel heb ik een mooie gestreepte (roze, grijze en zwarte streepjes) jurk van Modstrom gevonden en een lekkere grote oversized trui. De jurk kan ik leuk dragen met een vestje er over heen en een legging. Het is een fijn zacht materiaal en stretched heel fijn om mijn lijf heen. En de trui is zo groot dat ik er fijn in kan kruipen. Legging aan, leuke schoenen en klaar. Zo fijn! De (ex)zwangeren onder jullie zullen het goed begrijpen dat je je kleding vooral niet wilt voelen tijdens je zwangerschap, comfort is alles!

 

We hebben recent een mooi Mariabeeld in de kamer gezet. We hadden hier kaarsjes bij staan maar ik vond ze niet goed passen. Lucky me, ik kwam twee leuke marmeren waxine licht houders tegen die qua kleur en structuur goed bij het beeldje passen. Ze waren maar liefst €0,50 per stuk dus dat was een mega-investering, grapje! 

 

En waar ik ook heel erg blij van werd dat ik ein-de-lijk een mini-loco heb gevonden. Het is een echte oude dus mijn hart maakte een sprongetje. Er lag een ook een stapel boekjes bij dus ik heb de hele set mee genomen. Totaal was ik €3,50 kwijt hieraan. Ik heb even op marktplaats gekeken en voor een soortgelijke set als deze betaal je al snel €20,- dus dat is een fijne gedachte. Zelf heb ik erg leuke herinneringen aan mini-loco, op school vond ik het altijd erg leuk om de opdrachten te doen en dan te zien of ik het goed gedaan had. Ja dat was altijd een kick als het figuurtje aan de achterkant weer kloppend was! Zo simpel eigenlijk maar oh zo leuk.

Helaas is Lola nog wel een beetje klein om er mee te spelen maar gelukkig bederft dit speelgoed niet, we wachten gewoon nog een tijdje totdat ze wat ouder is. 

We willen in onze rommel/waskamer een paar boxen neer gaan zetten waarin we speelgoed kunnen bewaren per leeftijd. Soms kom ik speelgoed tegen in de kringloop wat erg leuk is en fijn geprijsd dat het zonde is om niet mee te nemen. Dus dan kunnen we als de kindjes weer wat ouder zijn het gebruikte speelgoed opruimen en ‘nieuw’ speelgoed pakken. Zo blijf het lekker uitdagend voor de mensjes en wordt t niet een grote puinhoop in ons huis. Het mag wel duidelijk zijn dat er bij ons kindjes wonen maar het hoeft niet zo’n ontploft kinderhuis te worden, wij wonen er ook nog!

 

Heb jij vroeger ook met mini-loco gespeeld?

 

Liefs Els

Reactie schrijven

Commentaren: 0