· 

De grote dag!

Wat was het fijn! Het kringlopen was zo fijn (zie mijn post van gisteren) ik heb er weer echt van genoten. 

Ik ben gewoon 2,5 uur zoet geweest in de nieuwe (dit was voor mij een zeer aangename verrassing dat er een nieuw pand was waar het mooi en ruim opgezet is) kringloop in Diemen. 

 

Uiteraard (ja dit is voor mij gewoon altijd hoe t gaat) ben ik met winkelmandje en al naar boven gegaan om de kleding te bekijken. Rekken vol goed gesorteerde kleding hadden ze hangen dus ik kon helemaal los gaan. Het 'nadeel' nu is dat ik ivm met mijn zwangerschap niet heel veel pas wat er hangt aan aanbod dus dat is wel jammer. Maar dat maakte de 'jacht' niet minder leuk. 

 

Voor onze dochter heb ik wat truitjes gevonden, een winterjas en een bodywarmer en wat speelgoed. Voor mijn man heb ik een toffe trui gekocht en voor mijzelf een stretchjurk, een t-shirt (jep, ook stretch want anders past de mooie bolle buik er niet in..) en een legergroene sjaal. Ook nog een paar boeken waar ik mooie foto's uit kan knippen voor mijn post en voor mijn junkjournal. 

 

Echt heel erg geslaagd was deze shoptrip. Totaal heb ik €35,- uitgegeven dus dat is een goede score voor dit geld. En, ik heb me dus 2,5 uur heerlijk vermaakt en ging op in het schatzoeken. 

(Het enige minpunt was dat een medewerker veel aan het fluiten was. Dit is een geluid wat ik heel slecht kan hebben, waarom mensen?! Waarom fluiten? Doe t niet alsjeblieft. Please? Ahhh toe?)

Ben ik de enige die niet goed tegen fluiten kan? Of heb jij ook een geluid wat direct in je irritatie zit? Overigens heb ik standaard oordopjes in mijn tas zitten om me te kunnen afzonderen voor fluitende mensen, of mensen die nóg meer geluiden maken die ik liever niet zou horen hihi. 

 

Fijne vrijdag avond nog gewenst en tot morgen! 

Morgen ga ik twee taarten maken dus wie weet vertel ik daar wel uitgebreid over. 

 

Liefs Els

Reactie schrijven

Commentaren: 0